Жена, излязла на покупки „улавя НЛО“, докато снима залеза на слънцето пред магазина

улавя НЛО

Изображение: Cat Thompson/TriangleNews)

49-годишната Кат Томпсън не можеше да повярва на очите си, когато погледна по-отблизо снимката на залеза, която беше направила пред входа на магазина Tesco в Утоксетър, Стафордшър.

Кат спира с покупките до колата си на паркинга на магазина, вади камерата, за да направи снимка на красивия пурпурен залез. Едва по-късно, когато Кат качва снимката в WhatsApp, близките ѝ забелязали пръстеновидна структура, витаеща в облаците. Томпсън преглежда снимката и също забелязва структура, която много прилича на НЛО.

Нейната сестра, Джулия Уилямсън, каза: „Кат направи снимка, защото обича когато небето е оцветено драматично. Забелязахме „НЛО“ няколко минути след това. Съпругът й Нийл пръв е забелязал странния обект, но си е помислил, че това е някаква шега.

Изображение: Cat Thompson/TriangleNews)

Джулия добавя: „Въпреки че всички сме съгласни, че има неидентифицирани летящи обекти или каквато и както и да се нарича. Страхувам се обаче, че никой от нас не вярва в малките зелени човечета, които посещават Утоксетър. Подобни снимки със сигурност ще се харесат на вярващите в извънземни и съм съгласна, че тази снимка предизвиква полемика. Колкото до мен, аз съм доста изненадана, че дори съвременните модерни камери създават оптични илюзии от пречупената светлина.“

Във Фейсбук веднага започнаха да обсъждат какъв може да е обекта в небето. Един каза: „Моето (неграмотно) предположение е, че е… Сатурн.“ Друг каза: „Бих казал отблясък от обектива, но ако го увеличите, изглежда като фрагмент от Луната през дупка в облаците.“ А друг добави: „Определено е интересно. Много коментари тук казват, че това е отблясък, но те обикновено са зеленикави до синкави, така че не знам дали съм съгласен. Ако тя не го е видяла в момента на снимането, вероятно е отблясък …но все пак…?“ Друг коментира: „Бъг в матрицата.“


Бюлетин

Запишете се за нашия седмичен бюлетин, за да четете първи новите публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *