НЛО сваля ядрено оръжие с лазер и американската армия разполага с кадри, които се крият

ядрено оръжие

Изображение: The UFO Chronicles

Информатори твърдят, че правителството на САЩ притежава видеоклипове на НЛО с форма на диск, атакуващо ядрено оръжие с лазерни лъчи, а ЦРУ го прикрива

Твърди се, че американските военни притежават ужасяващи видеозаписи, показващи как НЛО прихваща и дезактивира ядрена ракета с лазерни лъчи.

Според пенсионирани офицери от военновъздушните сили на САЩ, дисков обект е прихванал прототип на ядрена бойна глава по време на рутинен тест, след като се е отделила от ракета Atlas през 1964 г. Лейтенант Боб Джейкъбс и майор Флоренце Мансман казват, че са виждали записа от 1964 г., преди касетата мистериозно да изчезне.

Бившите служители са били в екипа, който заснема изстрелвания на ракети в Калифорния с телескопично фотографско и видео оборудване на ВВС. Само два дни след като са записали видеото, те твърдят, че двама цивилни агенти на ЦРУ са конфискували клипа и са им наредили да пазят мълчание относно съдържанието му.

Според експерти НЛО имат модели за въздействие върху ядрени оръжия. Американският оръжеен офицер Робърт Салас твърди, че НЛО е обезвредило десет ракети в подобен през 1967 г. UFO Chronicle твърди, че бившият офицер от разузнаването Луис Елизондо казва, че също е видял видеото.

Елизондо е бивш директор на Програмата за усъвършенствана аерокосмическа идентификация на заплахите (AATIP) на Пентагона за изучаване на НЛО, което не подставя под съмнение неговите нива на достъп до информация. Анонимен източник разкрива на Хейстингс, че Елизондо е потвърдил подробности за събитието в неофициални разговори.

С напредването на Студената война тестовете на ядрени оръжия зачестяват. Има тестове и на конвенционална сложна и секретна военна техника, което дава основание на някои НЛО скептици да твърдят, че докладите за НЛО са нищо повече от регистрация на тези тестове.

Според Джейкъбс и Мансман мистериозният кораб, уловен от камерата, е куполообразен и с форма на диск.

В писмо, което Мансман пише за наблюдението, казва, че това е „класически диск, който в центъра е издут като балон, а цялата долна част на чинията светеше и сякаш се въртеше бавно. В момента на изстрелване на лъча обектът се обърна в позиция за стрелба“.

Декласифицирани, но непубликувани радарни данни от 15 септември 1964 г. потвърждават съществуването на неидентифициран въздушен обект близо до прототипа на ядрената бойната глава по време на теста на ракетата. Анализът на радарните данни обаче не изключва вероятността неидентифицираният обект да е бил отломка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *