Строго секретна информация за НЛО поражда безпокойство

секретна информация

След заседание на строго секретна комисия за надзор, има двупартиен консенсус на базата на разкритията на Груш

На 2 януари членовете на Комитета за надзор на Камарата на Конгреса на Съединените щати бяха привикани на „Строго секретно“ заседание з обсъждане на „чувствителна информация“. По неизвестни причини заседанието беше отложено за миналия петък, 12 януари.

90-минутният брифинг беше ръководен от Томас Монхайм , генерален инспектор на разузнавателната общност. Монхайм нарече твърденията на Дейвид Груш „достоверни и спешни“.

Както е известно, „информаторът за НЛО“ се яви на публично изслушване в Капитолия, за да потвърди отново под клетва, че правителството на Съединените щати притежава технологии и нечовешки биологични останки, действа засекретено, заобикаляйки надзора на Конгреса.

Появата на Монхайм предизвика противоречиви реакции от депутатите, които присъстваха на срещата. Някои казаха, че не са доволни от отговорите, а други, че са доволни от новата информация.

Тим Бърчет , представител от 2-ри район на Тенеси и член на комисиите по транспорт, инфраструктура и външни работи, запитан за мнението му за брифинга на SCIF, каза: „Мисля, че всички си тръгнаха убедени, че сигналите за НЛО от Дейвид Груш заслужават внимание и проучване.“

Представителят на Демократическата партия в Илинойс Раджа Кришнамурти обаче беше скептичен: „Всички бяхме много заинтересовани от твърденията на Груш, но за съжаление, не получих задоволителни отговори на въпросите си“.

Ерик Бърлисън добави: „Мисля, че някои хора търсеха в срещата информация, която искат да чуят, а не която съществува. За мен нещата са много ясни. Срещата беше изключително полезна.“

Джаред Московиц: „От това, което чухме, заключавам, че много от твърденията на Груш са основателни!“

Ключовият момент за изясняване е дали сензационните разкрития на агента от разузнаването, работил за UAPTF от 2017 г., се основават на документи и доказателства или са само предположения.

Ана Паулина Луна, която осъди на изслушването през юли миналата година липсата на прозрачност, прекомерната класификация и страха от натиск върху пилотите, каза, че вече има пробив по тези въпроси.

Ветеран от военновъздушните сили каза пред News Nation: „Мисля, че е важно да се вслушаме в конкретните думи, които Груш използва. Той никога не е казвал „извънземен“, а използва думата „междуизмерен“.“

Карл Сейгън писа в книгата си „Бледата синя точка“, че „през последните векове открихме, че не сме центърът на творението, че Земята не е в центъра на Слънчевата система, че Слънцето не е в центъра на галактиката и че нашата галактика не е уникална, нито е в центъра на Вселената. Ние не сме нищо повече от безкрайно малка скоба, изгубена в един велик космос с невъобразими измерения.“

Има ли живот в други измерения? Може ли UAP да е едно от неговите проявления?


Бюлетин

Запишете се за нашия седмичен бюлетин, за да четете първи новите публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *