Джорджио Цукалос за изявленията на Дейвид Груш

Джорджио Цукалос

Разкриването просто се случи. Ние не сме сами. Никога не сме били сами.

Офицерът от военновъздушните сили на Съединените щати Дейвид Груш заяви под клетва в публично изслушване пред членовете на Конгреса, че САЩ притежават множество (не един) нечовешки трупове и множество (не един) нечовешки технологични летящи апарати.

Изслушването беше безпрецедентно и историческо. Планетата Земя научи, че ние не сме единствените интелигентни същества във Вселената.

Планетата научи официално, че САЩ са знаели за тези „нечовешки интелекти“ от 30-те години на миналия век.

Свидетелството по клетва включваше летящ „черен куб в сфера“. „Висящ червен куб с размерите на футболно игрище“. Обекти, преминаващи от нула до Мах 2* с щракане на пръст. От 12 000 фута до 80 000 фута с едно щракане на пръста. Всичко това е документирано и записано. Според свидетелства днес, няма нито една нация на Земята, която потенциално би могла да притежава този тип технология, защото на нашата планета все още не е създадена материя със структурни характеристики за производството на обект, който може да издържи мигновено ускорение от нула до Мах 2 с щракане на пръст. Днешните материали биха се разпаднали.

Днешното свидетелство разбира се ми напомня за древните истории за Вимана и Ступа и Рата от древните ведически текстове на Индия, които съобщават за безброй от тези летящи колесници, имащи способността да бъдат на няколко места едновременно и да изчезват за миг.
Изложените свидетелства също така показват, че нито един човешки пилот не би могъл да оцелее при такова мигновено ускорение от нула до Мах 2. Може би някаква антигравитационна технология от типа на Вимана може потенциално да реши този проблем?

Ако днес не сме били измамени от група луди хора, сензационното разкритие означава повратна точка за човечеството.

Днес планетата Земя научи, че ние не сме единствените интелигентни същества във Вселената.

Това е толкова вълнуващо.

И ще бъде удоволствие да се запознаем!


* Мах 2 – Числото на Мах (M) е мярка за относителна скорост, която се определя като съотношението между скоростта на обект и скоростта на звука в средата, в която се движи въпросният обект​. Тази връзка се изразява с уравнението: 

Това е неизмеримо число, което обикновено се използва за описване на скоростта на самолета. Мах 1 е равно на скоростта на звука, Мах 2 е два пъти скоростта на звука.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *